Vælg en side

Når du skal vælge et webhotel, bør du overveje, om det er fordelagtigt at blive hos et dansk webhotel eller et udenlandsk. Begge har deres egne fordele og ulemper, der skal tages i betragtning.

Når det kommer til at vælge et webhotel, er der en række ting, du skal overveje. Afhængig af dit website eller webshop vil visse faktorer have større eller mindre betydning. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet og analyserer fordele og ulemper ved de forskellige webhoteller.

Udenlandske webhoteller har ofte lavere priser end danske webhostere, men det betyder ikke nødvendigvis, at du får mere for pengene. Det er vigtigt at kende til de andre aspekter som support, backup og sikkerhed, der ofte ikke står skrevet i detaljer på webhotellets hjemmeside. Få et godt webhotel i dag, få 100 kr i rabat

Dansk webhotel

Til en start er det essentielt med en definition af ”dansk webhotel,” da mange af de webhoteller vi omtaler her på siden også har udenlandske platforme. Et dansk webhotel er i denne sammenhæng et webhotel, der har servere i Danmark. Der har tidligere været mange små udbydere, som i dag er opkøbt af større spillere på markedet, men det betyder bestemt ikke noget for kvaliteten.

En af de helt store fordele ved et dansk webhotel er, at du får adgang til dedikeret support og teknisk assistance. Dette betyder, at de kan hjælpe dig med ethvert problem eller spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din webside.

Derudover får du en høj sikkerhed, da danske webhoteller bruger de nyeste og mest avancerede teknologier til at holde hackere på afstand. Dette er især vigtigt for webshops, der ofte indeholder personfølsomme oplysninger.

Danske webhoteller tilbyder også en række funktioner, der er meget nyttige for både store og små virksomheder. Det kan fx være hosting af CMS-systemer som WordPress, e-mail-hosting og meget andet.