Vælg en side

Ja, det kan du sagtens. Det er ret simpelt at gøre det selv, og det kræver ikke andet end en lille skål eller kop og et remover produkt.

Start med at hælde lidt Gellack-remover op i en lille skål eller kop, og sæt så dine negle i badet. Lad dem stå i 10-20 minutter, mens du fx ser en god film på Netflix. Nogle minutter inde blødningen skal du gerne se, at lakken begynder at løsne sig. Når det er tilfældet, skal du tage fingrene op af badet og forsøge at skubbe gellakken af.

Hvis det ikke lykkedes første gang, så prøv at starte processen forfra – sæt fingrene tilbage i blød og vent et par minutter igen.

For at få det bedste resultat, er det en god idé at købe et specialiseret Gellack-remover produkt. Hos Gel-neglelak har vi gode priser på disse produkter, og de er nemme at bruge. Det betyder bløde og skånsomme negle til en overkommelig pris! Så hvis du ønsker en sikker måde at fjerne gellak på, så kig endelig forbi Gel-neglelak! Vi håber at se dig snart. 🙂

Husk altid at bruge handsker, når du fjerner gellak – dette er for at beskytte dine hænder og negle. Og husk, at vedligeholdelse af dine negle er lige så vigtig som at fjerne gellak, så husk at pleje dine negle med en god håndcreme og cuticle oil. Dette vil holde dine negle sunde og glade!

Gel-neglelak er stedet hvor du kan spare penge og tid – kig forbi os i dag!

Få flotte negle til en god pris hos Gel-neglelak. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og serviceydelser, så du kan få gjort det, som du ønsker for dine negle – fra manicurer og pedicures til nøje udvalgt gel-neglelak. Alle vores produkter og serviceydelser udføres af vores dygtige specialister, så du kan være sikker på at få et professionelt resultat.

Hos Gel-neglelak har vi gode priser og tilbud – kig forbi os i dag! Vi glæder os til at se dig! 🙂

Fortsæt med at følge vores hjemmeside og vores sociale medier for de seneste nyheder om nye produkter, specielle tilbud og mere. Lad os gøre dit livsstil