Vælg en side

At sove med øreringer kan godt være risikabelt for både din øren og dine øreringe. Når du ligger på øreringene, er der risiko for at de bøjer, især hvis de er lavet af materialer som guld og sølv, da det er blødere metaller. Disse bøjede øreringe kan forårsage tab af sten, gennembore huden eller forvride dine øreringe fuldstændigt.

Det bedste råd er at tage dine øreringer af, før du går i seng. Du bør stadigvæk holde øje med dem for at se om de er smukke og intakte.

Hvis du har behov for nye øreringe, kan du kigge forbi vores shop, hvor du vil finde lækre øreringe til gode priser. Vi har et stort udvalg af forskellige designs og materialer, som guld, sølv og kobber. Så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Sørg altid for at rengøre og vedligeholde dine øreringe som anbefalet af producenten, så deres smukke finish kan holdes i mange år. Vi har en række forskellige produkter og pleje-kit, så du kan få det bedste ud af dine øreringe.

Hos vores shop er det nemt og bekvemt at købe øreringe online. Vi har hurtig levering og et stort udvalg, som giver dig mulighed for at finde den perfekte ørering til enhver lejlighed. Besøg vores shop i dag og se vores udvalg af lækre øreringe!

Er det nødvendigt at tage sine øreringer af, før man går i poolen?

Meget afhænger af, hvilken type øreringe du har. Nogle øreringer er ikke egnet til at bade eller svømme med, da det kan gøre materialet deformt og reducere dens holdbarhed. Hvis du bærer øreringe lavet af guld, sølv eller nickelfri metaller, bør du tage dem af før du går i vandet. De kan blive slidte og svækkede, når de er udsat for klorvand.